Saturday, February 6, 2010

hati ohh hati..

salam.. lme da ak xupdate blog ni.. sbb bz la.. haha.. mcm bagus je kn.. huhu.. prgrm KPJ 1 2010 da abes.. Alhamdulillah sgalanya ok.. ni bz dgn asgmnt n keje2 len.. LAD da dkt.. pas tu kene LAI pulak ct sem t.. wahhhh.. full jdual aku. tp still kene bg mase utk diri. family, kwn2 n yg berkenaan..huhu..

3/2 aritu, sblm g meeting kat fak ak berkenalan dgn sorang akk ni.. huhu.. dia tegur ak dlu.. ak segan gak mule2.. tp ble dy hulur tgan, n aku pun smbutla.. ak rse sumting time tu.. kan best klu aku ad sorang akk..ak boleh kongsi cerita n ape je.. .. hehe.. hope persahabatn aku n akk tu akn berterusan.. ukhwah itu sebenarnya sgt indah jika kt menghargainya.. =) utk akk tu salam perkenalan n salam persahabatan dari piqa.. thanks akk.. emmm aku kan bakal dpt akk ipar.. so akn dptla sorang akk.. hehehe,,=)

dlm kesibukan buat mcm2 keje hati ni terase rindu sgt nak alik umah,,lme da xjmpe family tersayang.. mak akk nak alik umaaa.... huuuu...=( hari2 gayut dgn mak.. hahaaha.. ye r.. dgn sape lg ak nk bercerita n mengadu klu bukan dgn mak.. xkn nk cite dg abg lak.. hal ppuan beb.. xleh r.. hehe..

abg aku nk tunang dah ct raye cine ni.. tp aku xdpt tlg wat ape2 la.. huhu.. mudah2an segalanya yg d rncg berjln dgn baik n ALLAH permudahkn sgala urusan.. pasni turn aku pulak.. haha.. tp..... kene la cari calon dulu.. hehe..=)

hati ni pon rase rndu sgt pd someone .. xtaw la.. aku sgt sygkan org tu.. huhu.. insyaAllah klu ad jodoh.. kt hnye merancang n segalanya Allah yg tentukan.. wat mse skrg fokus ape yg penting.. mcm yg dia ckp.. semestinya la STUDY.. pas tu nk keje.. pastu br leh pikir hal lain.. doakn la yg terbaik utk aku n dia.. =)

ish2 duk merepek lak.. hahaha,, penat kms blik la.. lapo lak tu.. mulalah nk merepek n kacau org.. xde keje lain.. huhu.. ape2 pon kt kene selalu SENYUM =) senyum tu ubat.. penenang hati.. senyum tu kn manis rasenye.. hehehe.. so SENYUM.. SENYUM dan SENYUM =)tp jgnla senyum sorang2 jek.. hahaha.. ok nk smbung hias bilik.. heehehe..

No comments:

Post a Comment