Thursday, October 28, 2010

masanya hampir tiba........

sedang asyik study sorang2 for final exam ni saje je tengok2 folder yg ad pic2 kngn spnjg d ukm...
waaaaaa....=( sedih rasenya tibe2..
rasenye korang taw sbb ape.... huhuhu
sbb tinggal satu sem je lg rupenye kt kat ukm ni....
mcm tak caye je kn.. jap je rasenye.. mcm br smlm kt jmpe..
mcm2 kngn yg tercipta .. especially bersama geng2 dakwah 08.. batch yg paling best bg aku kat ukm nii.. heeeeee... kwn2 yg baik, spoting n ceria sntiase.. walupun kdg2 xsependapat n sehaluan tp ukhwah antara kami erat.. mcm2 cerita antara kami semua.. kat kolej pun same..
byk cerita yg terjadi, mcm2 kisah yg terpatri d hati n akn d ingati...

d sini aku belajar erti sebuah persahabatn...
aku belajar erti sebuah percintaan...
aku belajar erti sebuah pengorbanan...
aku belajar erti kesungguhan n kerajinan..
mcm2 lg yg aku belajar...
mcm2 jenis n ragam kawan2 aku jumpa...


kembali kpd tajuk.. huhu
so... ape lagi kwn2 ku sekalian..
kita cipta la seberapa byk kenangan, cerita n memori bersama...
tahun depan dengar2 cite ramai lak cosmate yg nk kawin.. bagusla..
ALHAMDULILLAH... smg sgala urusan d prmudahkan..
aku...????????????
hahahahahaha
insyaALLAH... klu ad jodohnya tu akn dptla kad jmputan dr aku..
doakan la yg terbaik utk aku..
aku tgah tggu someone ni.. hahahha.. xde la... aku tggu gak ni sape la calon suami aku nnt kn.. hehe... just wait n see la.. hahaha.. ape la aku merepek ni,,,
tp btul la.. wat mse skrg xnk pikir dlu soal ni.. nk fokus bljr dlu.. andai ada jodoh aku dgn dia Alhamdulillah... aku suka sgt.. tp andai antara kami xd jodoh nk wat cmne..
aku xprnh putus berdoa agar aku d temukan dgn org yg bnr2 dpt menjadi IMAM dlm hdupku.. huhuhu..
aku nak bahagiakn mak n ayah ku dlu... aku nk balas jasa mereka...
aku nk mereka gembira dgn kejayaan ku.. insyaAllah..
aku nak capai apa yg aku citakan selama ini.. banyak tu cita2 aku.. haha...
rilex.. slow2.. rezeki ad d mne2..

ok la. duk merapu ntah pape jek.. saje jek.. tgah study ni sbnrnye.. tp hati ni bermasalah sikit.. asyik rindu jek.. huhu.. ape ubatnye ek.. rindu kat sume insan tersayang.. klu blh time ni nk mereka semua ada dpn mata.. tp apakan daya.. jarak memisahkan.. tp....
mereka semua sentiasa ad dlm hati ni.. bersama ku kemana saja..sentiasa ku sebut dalam bisikan doaku..

wat semua kwn2 good luck tuk paper seterusnya.. wish u all the best.. love u all..
take care.. smile always... salam...

No comments:

Post a Comment